Chilling Romance


Chilling Romance 

Kang Yoo Ri geçirdiği bir kaza sonrasında ölü insanların hayaletlerini görmeye başlamıştır. Hayaletler özellikle Yoo Ri başka insanlarla beraberken görünmekte ve o insanlara musallat olmaktadırlar. Bu nedenler Yoo Ri arkadaşlarından ve ailesinden uzakta yaşamına devam etmektedir. Yoo Ri, bir gün Ma Jo Goo adında bir sihirbazla tanışır ve onun gösterilerinde hayalet rolünü yapmaya başlar. Gösteride çalışmaya başlamasının üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen henüz iş arkadaşları ile hiç bir kutlamaya katılmamış olan Yoo Ri, bir gün Jo Goo'nun da ısrarı ile kutlamaya gider ve o andan itibaren ikisi için de her şey değişir. Yoo Ri'nin hayatına giren Jo Goo başına gelecekler ile başa çıkabilecek midir dersiniz?




Şu zamana kadar izlemiş olduğum Kore filmlerinin sayısı parmakla sayılabilecek kadar azdır desem abartmış olmam sanırım. Bir türlü filmlerinin, dizilerinin verdiği zevki vermeyeceğini düşünürdüm, büyük bir oranda olmasa da bu fikrim değişmeye başladı. Bu filmi izlememin en büyük sebebi filmin konusu yani baş rolün hayaletleri görebilmesi sonraki sebebim de dizinin mydramalist.com'da en çok izlenen Asya dizileri arasında 2. sırada yer almasıydı. Yaklaşık 2 saat olan bu filmi büyük bir zevkle izledim. 



 G.Kore dizilerinden korku çıkmaz diyenlere çok da haksızsınız diyemiyorum hele de bu diziyi izledikten sonra ama bazı anlarda aynen üstteki fotoğrafta Ma Jo Goo'nun pozisyonunu aldığımı söylemeden geçemeyeceğim.



İşte bu sahne de filmi izlerken tam da üzüldüğüm anda neşemin tavan yaptığı sahnelerden biridir. Ma Jo Goo'nun havası da benim neşemle aynı boyutta tavan yapmış olsa gerek.

Neyse çok da fazla detaya girmeye gerek yok, çok fazla korku türünde sayılacak bir film olmasa da romantik ve komedi az biraz da korkunun hoş bir şekilde bir araya geldiği bir filmdi. Sırf korku değil de komedi&korku karışımı filmleri hep daha çok sevmişimdir zaten siz de benim gibiyseniz filmi kesinlikle tavsiye ederim. 



My Drama List Puanı: 8.29

Puanım:




Keyifli seyirler...








Yorumlar