Hobbit Zamanı!




Filmin Özeti

Bilbo Baggins sakin hayatını rutin bir şekilde sürdürürken kapısı çalınır ve içeriye Gandalf girer.  Bilbo Baggins ve beraberinde 13 cüce, Ejderha Smaug’un zamanında cücelerden çaldığı hazineyi kurtarmak üzere uzun bir macera için ilk adımlarını atacaklardır.





Yorum

Fantastik seven ama Yüzüklerin Efendisi serisinin hepsini izlemeyen biriyim. Ne bileyim olsa da olur olmasa da olur gibi geliyor bana. Bir de sanırım herkesin izlediği değil de daha çok kıyıda köşede kalmış filmleri izlemeyi seviyorum sanırım :) 
Bu filmi de izlememin sebebi aslında serinin devamı değil de daha çok seri hakkında extra bir bilgi gibi olduğundan izledim. İzlemem oldukça zaman aldı ama. Yaklaşık  bir haftada bitirebildim filmi :) Günde yirmişer dakika kadar izleyebildim sadece, sıkılmak değildi aslında bu, daha çok ilgimi çeken başka şeyler çıkınca onları tercih etmem oldu biraz da.. 
Sonuç olarak filmi beğendim ben. Kimisi Yüzüklerin Efendisi'nin yanında sönük kalmış falan demiş ama bu biraz romanın ön sözü gibiydi yani nasıl çok daha iyi olmasını bekliyorlar anlamıyorum. 

Ben beğendim hatta kalite olarak 8/10 veriyorum ;) 



Keyifli seyirler...


Yorumlar