Now You See Me / Sihirbazlar Çetesi




'Tüm bunları yapan kim?' sorusunu filmin ortalarına doğru çözdüğümden midir nedir pek yorum yapasım yok film hakkında. IMDB'de okuduğum bir yorumda biri filmin 'izlerken eğlendiren ama sonradan çabucak unutulan filmlerden' olduğunu söylemişti. Şu an tam da o durumdayım, çok güzel söylemiş. İyiydi, güzeldi ama o kadar, fazlası yok. 
The Illusionist ve The Prestige ile kıyaslanırsa vasat ama 'neden o filmlerle kıyaslayalım bence bu sihrin konu alındığı değil de suç/soygun filmiydi..' derseniz iyi bir filmdi. Sonuçta bunu birçok filmin aksine farklı bir teknikle yapıyorlar. 
Ama üzerine konuşulacak pek de bir şey yok açıkçası, oyuncular gayet iyi keza yönetmen de öyle. Film görsellik olarak, sinemada izlememiş olduğumdan mıdır nedir, beni pek cezbetmedi. Ama 2 saat boyunca da sıkmadan izletti kendini. 

Ufak bir ayrıntı, Mark Ruffalo yerine Jake Gyllenheal düşünülmüş başta ama ne olduysa olmamış. Bana kalırsa görsellik olarak o daha hoş olurdu gibi geliyor. Saplantılı biri imajını çok daha iyi verirmiş sanki. Mark Ruffalo'yu en baştan beri polis rolüne oturtamadım kafamda :) 

Puanım:


Keyifli seyirler...

Yorumlar