The Collection: Koleksiyoncu





Bu film ile bir kez daha neden korku filmlerini sevmediğimi anladım. Ya ben hiç güzel bir korku filmine denk gelmiyorum ya da gerçekten de 'film mi bu ya?!'
Yine de film izlemek benim için ayrı bir tutku olduğundan dolayı izlediğim korku filmlerinin çoğu böyle diye başka bir tanesini daha izlemekten vazgeçmeyi düşünmüyorum. Çok sık olmasa da ara ara bakma istiyorum . Kurunun yanında yaş da yanmasın sonuçta değil mi ;) 

Film, nedeninin ne olduğu belli olmasa da bir psikopatın karmakarışık bir düzen kurarak insanları yeri geldiğinde kestiği, yeri geldiğinde biçtiği, parça parça etti bir film. Kan mı görmek istiyorsunuz oturun bu filmi izleyin. 

Aslında iyi bir şeyler de söylemek istiyorum, sevmem ben böyle bir şeyi hep yermeyi ama gerçekten bulamıyorum. 
Filmdeki karakterden çok, senaristin nasıl olup da böyle bir film yazdığını merak ediyorum aslında. 40 yıl düşünsem aklıma böyle bir düzenek gelmez, gelmesin de zaten...

Böyle bir post yazmazdım belki ama internet'te film ile ilgili yorumlara bakarken bir tanesine denk geldim ki öyle gaza gelip yazdım. 
Özellikle bu cümle ile tamam dedim ben normalim, sevmemek de haklıyım : "Kimsenin günlük hayatta rastlamak dahi istemedikleri şiddeti bir ‘kurgudan’ alıp çeşitli dürtülerini törpülemesi ‘şiddet pornografisi’ kavramının hiç şüphe yok ki amansız bir destekçisi."
Yazının  devamı için tık tık..

Sevgiyle kalın...

Yorumlar