Top 3 Yoon Eun Hye Dizisi

Kore oyuncularından en beğendiklerimden biri Yoon Eun Hye'dir sanırım. O nedenle böyle bir post yayınlamak aklıma hep vardı. Kısa belki ama en beğendiğim dizilerini paylaşmak istediğim için olsun o kadarı değil mi :) 



Coffee Prince






Kuşkusuz herkes tarafından en sevilen dizilerinin başında Coffee Prince vardır. Kore dizilerini izlemeye bir şekilde başlamış biri mutlaka Coffee Prince'i ya izlemiştir ya da en azından adını duymuştur. 

Konusundan daha önce bahsetmiş olsam da okumayan vardır belki diye tekrar kısaca bahsetmek istiyorum.. 

Go Eun Chan (Yoon Eun Hye) tamamiyle bir yanlış anlaşılmadan ötürü erkek sanılmaktadır. Kendisi de buna fırsat yaratmıyor değil ama diğer Kore dizilerinin aksine kasıtlı bir şey yoktur. Choi Han Kyul (Gong Yoo) ise çalışanlarının tamamı erkeklerden oluşan bir cafe işletmeye başlar. Bir şekilde yolları kesişen Go Eun Chan ve Choi Han Kyul, her ne kadar Han Kyul onu erkek sansada, birbirlerine aşık olurlar. Ve komedi burada başlar. 

Ayrıca kendileri kuşkusuz bir çok Kore dizisi blogger'ı tarafından da en sevilen dizlerden biridir. Eğer bu diziyi hala izlemediyseniz, izledikten sonra en sevdiklerinizden biri olacığına eminim.



Goong





En sevdiğim diğer dizisi ise Goong nam-ı diğer Düşlerimin Prensi. Ve Kore dizileri ile tanışmama vesile olan ilk dizi. Sanırım bu durum bir çoğumuz için de geçerli.

Konusu kısaca şöyle, Shin Chaegyung ve Lee Shin bizdeki tabiri ile beşik kertmeleridir. Ve bilmeyenler için sürpriz sürpriiizzz: Lee Shin bir prenstir! Öyle mecazi anlamda da değil, tam bir prens olmaktadır kendileri. 

Kralın ölümü ile, bu iki gencimizin dedelerinin yıllaaar yıllar öncesinde kendi aralarında verdikleri kararın gerçekleşmesi gerekmektedir. Prensimiz biraz zorba ve kaba olsa da eminim izlerken siz de benim kadar zevk alacaksınız.



I Miss You




Bu sefer dizimi ağır dram, en azından ilk 10-13 bölüm falan (e ne kaldı ki geriye dediğinizi duyar gibiyim). Aslında başta tereddüt ettim eklesem mi bu diziyi listeye diye ama dayanamadım. Sonuçta çok başarılı bir dizi, sırf hatırladıkça içimi karalar bağlıyor diye paylaşmayacak değilim. 

Neyse gelelim dizimizin konusuna; Han Jung Woo (Yoochun) ve Lee Soo Yeon (Yoon Eun Hye) çocukluk arkadaşıdır. Kızımızın çok talihsiz bir çocukluğu vardır, babası katil diye herkes tarafından dışlanmaktadır, Han Jung Woo haricinde. Ancak bir gün çok kötü bir şekilde ayrılmak zorunda kalırlar. Han Jung Woo tam 14 yıl boyunca Lee Soo Yeon'dan haber alamaz. Ve tekrar karşılaştıklarında Lee Soo Yeon geçmişi unutup Hang Jung Woo'ya eskisi gibi davranacak mı dersiniz?!. Eh onu da diziyi izleyip görün ;) 


Keyifli seyirler...

Yorumlar